á APF 2019 | Historie | APF - Asociace profesionálních fotografů

Historie

APF 2019

APF v roce 2019

APF 2019APF 2019© Zdeněk Lhoták, QEPAPF 2019Výstava APF Tělo jako znak ve Staré čističce odpadních vod v Praze 6 - Bubenči© Jan Pohribný, MQEPAPF 2019J. Neubert instaluje výstavu Tělo© Jan Pohribný, MQEPAPF 2019R. Sejkot instaluje výstavu Tělo© Jan Pohribný, MQEPAPF 2019Z. Lhoták, P. Zhoř a J. Husák instalují výstavu Tělo© Jan Pohribný, MQEPAPF 2019Výstava APF Tělo jako znak ve Staré čističce odpadních vod v Praze 6 - Bubenči© Jan Pohribný, MQEPAPF 2019Z. Lhoták a zástupkyně Čističky - zahájení výstavy Tělo© Jan Pohribný, MQEPAPF 2019Z. Lhoták, kurátor výstavy Tělo- zahájení výstavy Tělo© Jan Pohribný, MQEPAPF 2019Zahájení výstavy Tělo© Jan Pohribný, MQEPAPF 2019Zahájení výstavy Tělo© Vasil StankoAPF 2019Zahájení výstavy Tělo© Vasil StankoAPF 2019Zahájení výstavy Tělo© Vasil StankoAPF 2019Výstava APF Tělo jako znak ve Staré čističce odpadních vod v Praze 6 - Bubenči© Jan Pohribný, MQEPAPF 2019Výstava APF Tělo jako znak ve Staré čističce odpadních vod v Praze 6 - Bubenči© Vasil StankoAPF 2019Výstava APF Tělo jako znak ve Staré čističce odpadních vod v Praze 6 - Bubenči© Vasil StankoAPF 2019Výstava APF Tělo jako znak ve Staré čističce odpadních vod v Praze 6 - Bubenči© Vasil StankoAPF 2019Výstava APF Tělo jako znak ve Staré čističce odpadních vod v Praze 6 - Bubenči© Jan Pohribný, MQEPAPF 2019Na křupky máme odborníky - J. Pohribný a Z.Lhoták© Vasil StankoAPF 2019Zahájení výstavy Tělo -V. Kozlík, R. Jung a H. Hamplová© Vasil StankoAPF 2019Zahájení výstavy Tělo© Vasil StankoAPF 2019Přijímací komise APF před kolekcí nově přijatého člena APF Petra Horálka© Jan Pohribný, MQEPAPF 2019APF 2019VH APF 2019 - J. Pohribný, prezident APF přednáší zprávu o činnosti© Josef HusákAPF 2019VH APF 2019© Josef HusákAPF 2019VH APF 2019 - M. Beneš, viceprezident APF komentuje úspěchy členů v soutěžích FEP© Josef HusákAPF 2019VH APF 2019 - M. Kristýnek, prezident APFSR, představil slovenskou asociaci© Josef HusákAPF 2019R. Horák - představuje bronzovou medaili z WPC 2019© Josef HusákAPF 2019M. Fic přebírá diplom za 9. místo ve WPC v kategorii Reportáž© Josef HusákAPF 2019VH APF 2019© Josef HusákAPF 2019VH APF 2019© Josef HusákAPF 2019VH APF 2019© Josef Husák