á Certifikace | FEP a certifikace | APF - Asociace profesionálních fotografů

Certifikace

Členové APF se mohou ucházet o prestižní evropskou certifikaci jejich profesionální kvality, která napomáhá k zvyšování úrovně profesionální fotografie. Slouží též k lepší přehlednosti o kvalifikovaných profesionálních fotografech pro zadavatele zakázek, média či odborníky na uměleckém trhu.

Chcete-li se ucházet o jednotlivé stupně certifikace a jste-li platným členem/členkou APF, doporučujeme využít při přípravě vašeho souboru odborné konzultace se zástupci SR APF nebo s některými z níže uvedených držitelů evropských certifikátů QEP/MQEP.

Podrobné informacepřihlášku on-line naleznete na webu Federace evropských profesionálních fotografů: http://www.europeanphotographers.eu/qualifications/
Poslední certifikace, kterou pořádala naše Asociace 16.-17.11. 2019 v Czech Photo Centre v Praze, dopadla pro členy naší Asociace velmi úspěšně! Věříme, že se o certifikát evropské profesionální kvality rovněž pokusíte a připravíte, co nejkvalitnější soubor vaší profesionální tvorby. Nejbližší certifikace bude v Popradu na Slovensku v červnu 2020.

MQEP 2018© Jan ŠmídQEP 2008© Miroslav Vojtěchovský a Marian BenešEP 2013© Jozef Danyi

Master QEP

The Master Qualified European Photographer (MQEP) – certifikát je určen pro nejvýraznější držitele QEP.

QEP

The Qualified European Photographer (QEP) – cílem kvalifikace je rozeznat vyjímečné tvůrce mezi evropskými profesionálními fotografy.

EP

The European Photographer (EP) – kvalifikace napomáhá rozeznat kompetenci a profesionální standart pro ty, kteří se živí jako profesionální fotografové.

Držitelé EP

Lukáš Kopecký
Jozef Danyi

Marian Beneš, MQEP 2019© Marian BenešMarian Beneš a porota na certifikaci MQEP 2019 v Praze© Richard Horák, QEPMarian Beneš, MQEP 2019© Marian Beneš Rastislav Marguš, MQEP 2018© Rastislav MargušMQEP soubor R. Marguše na certifikaci v Tbilisi 2018Rastislav Marguš, MQEP 2018© Rastislav Marguš