Bohumil EICHLER, QEP

Bohumil EICHLER, QEPBohumil EICHLER, QEPBohumil EICHLER, QEPBohumil EICHLER, QEPBohumil EICHLER, QEP

Začínal fotografovat ve dvanácti letech dvouokou zrcadlovkou československé výroby Flexaret. Za totality prošel několika fotokluby a pravidelně bodoval v amatérských foto soutěžích. Po revoluci a fotografické škole v Opavě se plně věnuje profesionální fotografii. V roce 2000 vstupuje do Asociace profesionálních fotografů a do dvou let jako pátý v republice získává mezinárodní titul QEP. A v následujících letech se stává členem správní rady Asociace profesionálních fotografů.
15 let spolupráce se zastoupením značky Olympus v ČR.
10 let spolupráce s Adobe Partner Connection.
8 let člen správní rady Ochranné organizace autorské, z toho 3 roky předseda správní rady.
15 let organizátor workshopů i zahraničních fotografických expedic.
Pravidelná lektorská a publicistická činnost zaměřená nejvíce na novinky a produkty Olympus a Adobe a jejich co nejoptimálnějšího praktického využití.

Oblíbený druh fotografie – krajinářská s využitím maxima možností moderní techniky a softwaru. V roce 2015 vydaná kniha k otevření linky metra A „Metro jede do Motola“ pokřtěná premiérem ČR Bohuslavem Sobotkou. 2016 kniha „Moje Vysočina“ – pohledem Miloše Zemana. Atd.

V současné době práce na významných projektech propagace České republiky. V přípravě několik fotografických expedic.
Člen Asociace profesionálních fotografů
Člen teamu Adobe Partner