á Inspiration camp aneb inspirace od profesionálů | Aktuálně | APF - Asociace profesionálních fotografů

Aktuálně

Inspiration camp aneb inspirace od profesionálů

06. 11. 2019

V rámci evropské certifikace profesionální kvality QEP/MQEP, kterou organizuje naše Asociace a která bude probíhat 16.-18.11. 2019 v Czech Photo Centre v Praze, máte mimořádnou možnost se seznámit s tvorbou renomovaných autorů – vybraných profesionálů z evropských asociací, kteří svou tvorbu budou prezentovat po skončení certifikace 18.11. 2019 od 12.00 na Vysoké škole kreativní komunikace, Na Pankráci 420/54, 140 00 Praha 4 – Nusle.

Na tomto tzv. inspiration camp, se představí špičkoví evropští profesionálové a nositelé řady významných mezinárodních ocenění: Andy Hens, MQEP (reklamní fotograf a pedagog z Německa), Dušan Holovej, QEP (reklamní fotograf ze Slovenska) a Michael Hanke (dokumentární fotograf a člen APF). Součástí prezentace bude i odborná přednáška Jana Kaisera z FOMEI. Jste srdečně zváni!!