Aktuálně

Certifikace QEP/MQEP 16.-17. listopadu 2019 v Praze!!

Certifikace QEP/MQEP 16.-17. listopadu 2019 v Praze!!

29. 07. 2019

Jako člen(-ka) Asociace máte možnost se ucházet o prestižní mezinárodní certifikát kvality profesionálního fotografa QEPMaster QEP, který udílí mezinárodní porota FEP. APF je pořadatelem nadcházející certifikace, která proběhne v Praze v Czech Photo Centre 16.-17.11. 2019. Partnerem certifikace je fy FOMEI.

Své soubory můžete přihlašovat oline přes web FEPu: https://www.europeanphotographers.eu/qualifications/ Neotálejte, FEP těm, co se přihlásí včas, dává slevu z přihlašovacího poplatku.

Doporučujeme váš výběr konzultovat s držiteli této certifikace (viz: https://www.asociacefotografu.com/…ifikace.html) nebo nejlépe s některými členy APF, kteří jsou zástupci APF v certifikační komisi FEPu (M. Beneš, QEP; Z. Lhoták, QEP; M. Fic, QEP; J. Pohribný, MQEP).

Budeme samozřejmě rádi, když připravíte co nejkvalitnější soubory, prezentující vaší profesionální tvorbu, neboť tak pomáháte i zvýšit prestiž naší Asociace a připomenout nejen evropským kolegům, že ČR je již po desítky let jedním z klíčových center špičkové fotografie.

Věříme, že využijete této mimořádné příležitosti, že certifikace se koná v ČR a přijdete se osobně podívat do Czech Photo Centra na její průběh, podpořit naše i zahraniční kolegy a seznámit se s tvorbou renomovaných autorů – vybraných profesionálů z evropských asociací, kteří svou tvorbu budou prezentovat po skončení certifikace 18.11. 2019.